Εταιρία

Καλωσορίσατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του καταστήματος ΚΥΨΕΛΗ που δραστηριοποιείται στον χώρο των ρολογιών από το 1975.

Το φυσικό μας κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1975 στην Οδ. Κορακα 2, στα Χανιά Κρήτης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Επιθυμώντας να επεκτείνουμε την επιχείρησή μας και να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας όλο το 24ώρο, οδηγηθήκαμε στη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επώνυμων ρολογιών για ανδρες γυναικες αλλα και παιδια. Το καταστημα ΚΥΨΕΛΗ έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια με την αγάπη, την προσήλωση και την άψογη εξυπηρέτησή του να δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ντόπιους πελάτες του και επιθυμεί να δημιουργήσει τις ίδιες άριστες σχέσεις και με όλους εσάς.

Οι προσιτές μας τιμές, οι συχνές προσφορές μας και η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Είμαστε κοντά σας και μετά την πώληση για οτιδήποτε χρειαστείτε για το ρολόϊ σας, με μεγαλη συλλογή απο λουρακια μπρασελέ και οτιδηποτε αφορά το ρολόϊ και την επισκευή του αν χρειαστεί. Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιριών μας και παρέχουμε εγγύηση αντιπροσωπείας για όλα τα ρολόγια μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε μία όμορφη περιήγηση στο e-shop μας και Καλές αγορές!